Some dreams never die

Întotdeauna am visat să pictez şi să călătoresc. Prima parte este cam greu de realizat pentru că nu am fost înzestrată cu atâta talent, nici măcar să fac o formă pe hârtie nu pot :). Dar nu mă întristez prea tare, rămâne mai mult timp pentru al doilea vis, să călătoresc.

În cei 19 anişori de viaţă, nu am călătorit prea mult, din nefericire. Pot spune că am văzut Germania, Grecia destul de bine, şi o bucăţică mică dar semnificativă din Franţa, iar Austria, Bulgaria şi Ungaria pentru că erau în drum spre cele două mari destinaţii. Însă afost destul de palpitant şi fascinant. Iar Grecia a rămas pentru totdeauna în inima mea; în momentul în care ai marea şi muntele în acelaşi loc şi acelaşi timp, rămâi destul de uluit. Nu trece zi fără să nu mă imaginez pe o plajă din Grecia, savurând un cocktail dulce şi răcoros. Aş putea spune că este ţara sufletului meu. Dar sunt sigură că cu cât voi călători mai mult, cu atât îmi va fi mai greu să decid care este ţara sufletului meu.

Acum, când căldura se aşterne uşor în inima Bucureştiului, concentrarea asupra facultăţii şi a proiectelor care trebuie predate la timp, scade considerabil. Nu mai pot face altceva decât să visez…Ieri, am simţit cu adevărat că se apropie vara cu paşi grăbiţi. O plimbare în Herăstrău m-a scos din mult prelungita astenie de primăvară. E drept că, după un tur COMPLET al Herăstrăului, picioarele mele cedau uşor, iar gâtul meu cerea disperat lichide, iar poftele cereau vată de zahăr:). Le-am avut pe toate, am înlocuit lichidul cu o îngheţată delicioasă şi rece!! O zi frumoasă, cu o companie mai mult decât plăcută :), o zi care mi-a amintit de ce iubesc vara, de ce iubesc natura. Şi am descoperit că şi în Bucureşti poţi fugi chiar de Bucureşti, ascunzându-te într-un parc cu orele şi savurând o după-amiază liniştită.

Seara mă gândeam la următoarea ieşire de acest gen, numai că ar fi perfect dacă ar fi prin Egipt, Spania, Franţa sau Croaţia…Şi lista ar putea continua la infinit.

Cu pictatul e clar, nici o şansă:) aşa că nu îmi rămâne nimic de făcut decât să îmi aloc toată energia pentru călătorit…Cine îşi face bagajele alături de mine?:P

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s