Primii paşi la EURO 2008

Azi este o zi importantă pentru toţi suporterii Naţionalei României şi pentru toţi pasionaţii de fotbal. Azi joacă primul meci România, la EURO, după o pauză de 8 ani. România face parte din grupa C, supranumită „grupa morţii” alături de Olanda, Franţa şi Italia. Când joci alături de campioana mondială actuală, finalista la Campionatul Mondial  şi una din echipele cele mai puternice din Europa, poţi numi grupa ca fiind „grupa morţii”.

Dar în loc să ne speriem, mai bine ne-am bucura de fiecare moment frumos pe care tricolorii ni-l vor oferi la acest EURO. Diseara, la ora 19:00, România-Franţa este primul meci din grupa C, urmat de Olanda-Italia, de la ora 21:45. Deja primele două zile de EURO s-au consumat, disputându-se partidele din grupele A şi B.

Am emoţii, am emoţii pentru România, pentru joc, pentru starea de spirit, pentru şansa noastră. Dar am încredere în tricolori, ştiu că echipa a ajuns la un grad de maturitate, că e omogenă şi că îşi dau seama de importanţa prezenţei noastre la EURO 2008. Nu mi-e frică de nici una din echipe, ci doar de noi, că ne vom speria. Sper să nu fie cazul. Când joci cu cei mai buni, trebuie să te ridici la nivelul lor, iar România sunt sigură că o va face.

Susţineţi România, fiţi suporteri adevăraţi, lăsaţi pesimismul la o parte şi încercaţi să credeţi în echipa noastră. Fotbalul naşte speranţa, iar azi vom şti durata de viaţă a speranţelor noastre. După 8 ani, România joacă şi asta e cel mai important, nu atât rezultatul, ci faptul că joacă, este acolo şi este printre cei mai buni. Nu vor fi meciuri uşoare, însă trebuie să avem încredere.

Spiritul euforic dinaintea meciului mă face să fiu aşa. Voi reveni cu un articol şi după meciurile din seara asta, unde vom vedea de ce sunt în stare adversarii noştri, de cine trebuie să ne temem mai mult sau mai puţin. Cred că puţină concentrare, seriozitate şi pasiune vor aduce rezultate bune, echipa este bună în formula actuală.

Visaţi suporteri, visaţi şi aveţi încredere în visul vostru, iar voi, ECHIPA, jucaţi cu dăruire. Cu pasiunea voastră şi puterea noastră de a visa, putem transforma visele în realitate. HAI ROMÂNIA! TE SUSŢINEM.

Reclame

Un răspuns la „Primii paşi la EURO 2008

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s