Steaua, unde ti-e stralucirea de altadata?

Da, am intuit bine. Steaua nu mai are stralucirea de alta data, meciul cu Bayern terminandu-se cu scorul de 0-1, pentru nemti. Nici eu nu au stralucit, nu au fost diamante pretioase, insa au stiu sa isi vada interesul, sa joace asa cum trebuie pentru a obtine punctajul necesar.

Am ramas cu dezamagirea ca ar fi putut mai mult, dupa 2 bare, o minge in poarta( cica a fost fault la portar, desi portarul incepator, o scapase demult din mana…), multe ratari si alergatura intutila. Din pacate, am impresia ca anul acesta noi suntem echipa de pe locul 4, o echipa obosita, care nu are prea multa imaginatie si care trebuie sa lupte din greu pentru a da un gol!!! Unul singur.

Am pierdut doar o lupta, nu si batalia, insa drumul este unul lung, greu, in care va trebui sa dam dovada de concentrare si imaginatie.

Tot respectul pentru omul meciului, pentru Zapata, pentru cel mai bun jucator al Stelei, care a salvat echipa de cel putin 4-5 ori. Merita nu o statuie, ci doua, pe putin! Zapata, ai fost cel mai bun si cel mai dedicat, ai jucat asa cum o face un mare jucator!

Now, we must wait for the next game! Speram ca pana atunci sa isi recapete stralucirea echipa noastra!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s