Today, God is a DJ

Poate cei care care mă cunosc mai bine, ştiu că una dintre marile mele pasiuni este muzica electronică. În ultimii ani, pot să spun că sunt la curent cu marile evenimente şi cele mai importante(din păcate, nu am cum să ajung la ele), dar încerc ca la cele din Bucureşti să ajung cât mai des. Ascult zilnic genul ăsta de muzică şi este stilul de muzică pe care îl ador pentru că mă binedispune de fiecare dată. Încerc să ascult câţi mai mulţi artişti, formaţii, pentru a vedea cât de departe se poate ajunge, care este gradul de creativitate şi de noutate.

Cum a început pasiunea? Culmea, tatăl meu este cel care mi-a deschis apetitul pentru acest gen de muzică. Am ascultat şi Kraftwerk, Jean Michel Jarre, Robert Miles etc. Dar probabil că cei care m-au cucerit definitiv sunt cei de la Faithless. Când am ascultat prima dată „God is a DJ” am ştiut că acest microb al muzicii electronice(aici includ toate genurile şi sub-genurile), nu mă va lăsa niciodată.

Astfel, după ce m-am delectat cu această capodoperă, am căutat să ascult şi să cunosc muzica bună a acestui gen. Tata a venit cu cd-ul la mine şi mi-a zis „Ia uite ce am cumpărat, hai să ascultăm” (văzusem de n ori videoclipul la tv).

And that’s how the story begins…

P.S.În curând, voi lansa o nouă rubrică pe blog, legată de muzică în care voi publica articole despre artiştii mei preferaţi, vă voi arăta nişte melodii excepţionale şi am să vă fac mai cunoscută această lume, care este una cu totul deosebită din toate punctele de vedere. So, stay tuned.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s