E timpul să o luăm de la capăt, ca de fiecare dată!

Deşi mi-am propus sa scriu mai des pe blog, nu mi-a ieşit. Am scris însă, in fiecare zi. Şi nici nu stiu cum să descriu, scriu zi de zi despre filme, adică am îmbinat utilul cu plăcutul.

Câteva schimbări in viaţă, care au venit o dată cu schimbarea de anotimp, mi-au readus echilibrul in viaţă şi, în acelaşi timp şansa să fac ceva cu adevărat plăcut. Incă o dată viaţa mi-a dovedit că există o karma a fiecărui individ, pe care oricât ai nega-o, ea există.

Trecând la lucruri mai vesele, în ultima vreme am tot văzut filme, muuulte. Însă anul acesta se pare că animaţiile sunt la putere.  Sunt un gen de film cu totul aparte, care reuşesc atât de uşor să te transpună într-o stare şi într-o altă lume, încât pe durata filmului reuşeşti intr-adevăr să uiţi de orice fel de problemă cotidiana. Lumi diferite, decoruri spectaculoase si personaje inedite, cam astea sunt lucrurile pe care orice film animat le promite.

Dupa Rango,  o animaţie de care m-am indrăgosit, acum e locul pentru Rio, un film cu totul special. Povestea unui papagal domestic, care nu ştie sa zboare si care descopera lumea fascinanta a Braziliei, alaturi de dragoste, curaj şi aventura. De ce merita? Uiţi cu totul de viaţa ta, pentru o ora şi jumătate eşti în lumea lui Blu, un papagal albastru al naibii de simpatic. Nu vă povestesc mai multe, credeţi-mă, merită să-l vedeţi pentru că nu veţi regreta.

Voi reveni cât de curand cu alte idei frumoase de pretutindeni.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s